(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Jemná kedlubnová
Potřebné ingredience
2 kedlubny,1 malá cibule,kuřecí masox,/nebo kuřecí vývar/,1 lžíce másla,1 lžíce dětské krupičky,1 tavený sýr,sůl.pepř.petrželka,1 lžíce zakysané smetany,bageta,strouh.sýr
Postup přípravy
Oloupané kedlubny nahrubo nastrouháme.Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na másle,přidáme strouhanou kedlubnu-společně orestujeme a zalijeme vodou ,přidáme masox/případně zalijeme kuřecím vývarem/ a povaříme.Pak přidáme krupičku na zahuštění a tavený sýr-rozšleháme metličkou.Polévku dochutíme solí,pepřem a sekanou petrželkou,vmícháme lžíci zakysané smetany.Podáváme s plátky bagety rozpečené se str.sýrem.PZ tento recept jsem našla v časopise a polívčička je opravdu výborná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
verusskkaa
(upraveno)
9. 7. 2013, 23:24
vařila jsem ji je skvělá celá rodina se jen olizovala. mohu doporučit